A hús
Ú.f., [1. köt.] 1/2. sz. (2022)-
a Magyar Húsipar tudományos folyóirata
Meat
Hús
1
felelős kiadó
Prof. Dr. Gyuricza
Csaba
nem
2
felelős szerkesztő
G. Szabó
Sára
nem
3
olvasószerkesztő
Katona
József
nem
1
MATE Élelmiszertudományi és Technológiai Intézet
Budapest
testület
elektronikus rögzítés
elektronikus szerkesztés
közreadó
1118 Budapest, Ménesi út 43-45.
ahus@uni-mate.hu
Magyar Agrár- és Élettudományi Egyetem
Gödöllő
2100 Gödöllő, Páter Károly u. 1.
ahus@uni-mate.hu
2022-
2022
Ú.f., [1. köt.] 1/2. sz. (2022)-
Online kiadvány
évenként
Az EPA-ban való regisztrálás dátuma
2024-10-07
FOLYAMATOS
teljes
https://journal.uni-mate.hu/index.php/hus/index
EPA-05305
A hús
a "Húskutatásért" Alapítvány és a Húsipari Szakosztály folyóirata / fel.szerk. Incze Kálmán ; szerk. Prokopp László [et al.]
1991, 1-21. évf. 1/2. sz. (2011)
évenként kétszer
1215-0665
https://nektar.oszk.hu/hu/manifestation/1006488
Társadalomtudományok
Közgazdaságtan, gazdaság
Kereskedelem
Természettudományok és matematika
Biológia, etológia
Állattan
gazdaság
hús
húsfeldolgozás
húsipar
kereskedelem
piac
technológia
hivatali kiadvány
időszaki kiadvány
ismeretterjesztő
PDF
eng
hun
hun
eng
TÁVOLI
Húsipar (Budapest) (1954)
a MITE Húsipari Szakosztályának és az Élelmiszeripari Minisztérium Húsipari Igazgatóságának értesítője / fel.szerk. Lőrincz Ferenc
3.évf. 1/4.sz. (1954. jan./ápr.)-39.évf. 4.sz. (1990. okt./dec.)
negyedévenként
0018-800X
Magyar Agrár- és Élettudományi Egyetem
OK
Nagy Erzsébet
katalogizálta