<dc_title>A hús</dc_title> <TitleSource>Ú.f., [1. köt.] 1/2. sz. (2022)-</TitleSource> <TitleSubTitle>a Magyar Húsipar tudományos folyóirata</TitleSubTitle> <TitleParalel>Meat</TitleParalel> <UniformTitle>Hús</UniformTitle> 1 felelős kiadó Prof. Dr. Gyuricza Csaba nem 2 felelős szerkesztő G. Szabó Sára nem 3 olvasószerkesztő Katona József nem 1 MATE Élelmiszertudományi és Technológiai Intézet Budapest testület elektronikus rögzítés elektronikus szerkesztés közreadó 1118 Budapest, Ménesi út 43-45. ahus@uni-mate.hu Magyar Agrár- és Élettudományi Egyetem Gödöllő 2100 Gödöllő, Páter Károly u. 1. ahus@uni-mate.hu 2022- 2022 Ú.f., [1. köt.] 1/2. sz. (2022)- Online kiadvány évenként Az EPA-ban való regisztrálás dátuma 2024-10-07 FOLYAMATOS teljes https://journal.uni-mate.hu/index.php/hus/index EPA-05305 A hús a "Húskutatásért" Alapítvány és a Húsipari Szakosztály folyóirata / fel.szerk. Incze Kálmán ; szerk. Prokopp László [et al.] 1991, 1-21. évf. 1/2. sz. (2011) évenként kétszer 1215-0665 https://nektar.oszk.hu/hu/manifestation/1006488 Társadalomtudományok Közgazdaságtan, gazdaság Kereskedelem Természettudományok és matematika Biológia, etológia Állattan gazdaság hús húsfeldolgozás húsipar kereskedelem piac technológia hivatali kiadvány időszaki kiadvány ismeretterjesztő PDF eng hun hun eng TÁVOLI Húsipar (Budapest) (1954) a MITE Húsipari Szakosztályának és az Élelmiszeripari Minisztérium Húsipari Igazgatóságának értesítője / fel.szerk. Lőrincz Ferenc 3.évf. 1/4.sz. (1954. jan./ápr.)-39.évf. 4.sz. (1990. okt./dec.) negyedévenként 0018-800X Magyar Agrár- és Élettudományi Egyetem OK Nagy Erzsébet katalogizálta