Journal of nutrition, food research and technology
Vol. 1. Issue 2. (2018.)http://ologyjournals.com/jnfrt/
Journal of nutrition, food research and technology
A táplálkozás, élelmiszer-kutatás és technológia szaklapja
1
publisher in charge
Sudeep
Reddy
igen
2
editor in chief
Biesebeke
Rob
igen
3
szerkesztőbizottsági tag
Meda
Venkatesh
igen
4
szerkesztőbizottsági tag
Coronel
Pablo
igen
5
szerkesztőbizottsági tag
El-Sabban
Farouk
igen
6
szerkesztőbizottsági tag
Tawalbeh
Yousef Huszein Ali
igen
7
szerkesztőbizottsági tag
Islam
Shahidul
igen
8
szerkesztőbizottsági tag
Proestos
Charalampos
igen
9
szerkesztőbizottsági tag
Avsar
Yahya Kemal
igen
10
szerkesztőbizottsági tag
Effat
Baher
igen
1
Ology Journals Kft.
Budapest
testület
elektronikus rögzítés
elektronikus szerkesztés
közreadó
1143 Budapest, Szobránc utca 16. 1. em. 4.
contact@ologypress.eu
Ology Journals Kft.
Budapest
1143 Budapest, Szobránc utca 16. 1. em. 4.
contact@ologypress.eu
2017-
2017
2018
2019
2021
2024
Vol. 0 Issue 0 (2017)
Online kiadvány
kéthavonként
2018-
Egy próbaszámnak tekinthető kiadása volt 2017-ben (Vol. 0 Issue 0)
Az EPA-ban való regisztrálás dátuma
2018-08-29
FOLYAMATOS
teljes
http://ologyjournals.com/jnfrt/archive
EPA-03474
2630-8096
Journal of nutrition, food research and technology (online)
open access journal / ed.-in-chief Rob te Biesebeke
Vol. 0, issue 0 (2017), Vol. 1, issue 1 (2018)-
rendszertelenül
2630-8096
0
Műszaki tudományok, gazdasági ágazatok
Mezőgazdaság, élelmiszeripar
Élelmiszerek, táplálkozás
táplálkozás
táplálkozástudomány
élelmiszer
időszaki kiadvány
szakmai
tudományos
HTML
HTML
PDF
karakteres PDF
eng
eng
eng
TÁVOLI
Táplálkozástudományi morzsák hírlevél
Élelmezés
Élelmiszer Online
Élelmiszer, táplálkozás és marketing
Élelmiszervizsgálati Közlemények
Journal of Food Physics
Magyar Baromfi
Progresszív
Tudatos Vásárló
Egészségfejlesztés
Fakanál
Konyhamester
Konyhaművészet
Magyar Konyha
Magyar Konyha Magazin
Új Diéta
Vital
Ology Journals Kft.
OK
Kelemen Erzsébet
katalogizálta