Skip
to main menu
Accesskey help
Help
Copyright
Magyar
Elektronikus Periodika Archívum és Adatbázis
digitális folyóiratbánya
Magyar
Last updated: 2025-04-17 14:22:05
Search the EPA
HELP
Home
Search
About Us
Contact
Policy
Short view
Long view
XML
Reference
Links
Help
Acta alimentaria
TITLE
dc_title:
Acta alimentaria
TitleSource:
Vol. 51. Issue 4 (Dec 2022) - https://akjournals.com/view/journals/066/51/4/066.51.issue-4.xml
TitleSubTitle:
an International Journal of Food Science
UniformTitle:
Acta alimentaria
CONTRIBUTOR
ContributorSort:
1
Role:
főszerkesztő
FamilyName:
Salgó
GivenName:
András
ContributorInvert:
nem
ContributorSort:
2
Role:
szerkesztő
FamilyName:
Tóth-Markus
GivenName:
Marianna
ContributorInvert:
nem
CORPORATE
CorporateSort:
1
Corporate_:
Magyar Tudományos Akadémia
Place:
Budapest
Year:
Type:
testület
CorporateRole :
alapító
CorporateAddress:
H-1051 Budapest, Széchenyi István tér 9.
CorporateURL:
https://akjournals.com/view/journals/014/014-overview.xml
CorporateEmail:
PUBLISHER
dc_publisher:
Akadémiai Kiadó
PublisherPlace:
H-1117 Budapest, Budafoki út 187-189. A/3 III. emelet
PublisherAddress:
1516 Budapest, PO Box 245.
PublisherURL:
https://akjournals.com/view/journals/014/014-overview.xml
PublisherEmail:
MEGJELENÉS
Available_:
1999-
AvailableYear:
1999, 2000, 2001, 2002, 2003, 2004, 2005, 2006, 2007, 2008, 2009, 2010, 2011, 2012, 2013, 2014, 2015, 2016, 2017, 2018, 2019, 2020, 2021, 2022, 2023, 2024, 2025
AvailableIssue:
Vol. 28. Issue 2 (May 1999) -
AvailableEdition:
Online kiadvány
PERIODICITY
dc_typePeri:
rendszertelenül
PeriodicityYear:
PeriodicityFormer:
DATE
dc_dateEvent:
Az EPA-ban való regisztrálás dátuma
dc_date:
2023-01-12
STATE
state_:
FOLYAMATOS
stateContent:
teljes
IDENTIFIER
URI:
https://akjournals.com/view/journals/066/066-overview.xml?rskey=y0g5yr&result=3
URIEPA:
https://epa.oszk.hu/04600/04646
IdentifierCoolURI:
dc_identifier:
EPA-04646
ISSN:
1588-2535
FORMATOF
IsFormatOf:
Acta alimentaria
FormatOfContributor:
a quarterly of the Committee on Food Science of the Hungarian Academy of Sciences / ed. by K. Vas
FormatOfData:
Vol.5, no.1 (1976)-
FormatOfPeri:
negyedévenként
FormatOfISSN:
0139-3006
FormatOfDesc:
https://nektar.oszk.hu/hu/manifestation/1000016
SUBJECT
dc_subjectBroadtopic
: Humán területek, kultúra, irodalom
dc_subjectTopic
: Életmód, gasztronómia
dc_subjectSubtopic
: Gasztronómia általában
KEYWORD
Keyword_:
élelmiszer-mikrobiológia, táplálkozástudomány, élelmiszer-biokémia
TYPE
Type_:
hivatali kiadvány
Type_:
időszaki kiadvány
Type_:
tudományos
EPAFORMAT
IMT:
PDF
LANGUAGE
dc_language:
angol
LanguageToc:
angol
ACCESS
version:
TÁVOLI
REPLACES
Replaces_:
Acta alimentaria Academiae Scientiarum Hungaricae
ReplacesContributor:
a quarterly of the Committee on Food Science of the Hungarian Academy of Sciences / ed. K. Vas
ReplacesData:
Vol.1, no.1 (1972)-vol.4, no.4 (1975)
ReplacesPeri:
rendszertelenül
ReplacesISSN:
0302-7368
ReplacesEPAURL:
https://nektar.oszk.hu/hu/manifestation/1041403
REFERENCE
IsReferencedBy:
Acta alimentaria [Matarka]
RelationReferenceURL:
https://matarka.hu/szam_list.php?fsz=754
RIGHTS
dc_rightsName:
Akadémiai Kiadó
dc_rights:
STATUS
Status_:
OK
PROCESSOR
ProcessorName:
Nagy Erzsébet
ProcessorRole:
katalogizálta
«
previous
next
»
home
about us
search
policy
contact
copyright
e-mail
RSS