Ugrás
a főmenüre
Billentyű súgó
Súgó
Copyright
English
Elektronikus Periodika Archívum és Adatbázis
digitális folyóiratbánya
English
Utolsó frissítés: 2025-04-17 14:22:05
Keresés az epában
SÚGÓ
Nyitólap
Keresés
Rólunk
Kapcsolat
Alapelvek
Borító
Teljes megjelenítés
XML
Mutató
Linkek
Súgó
Acta alimentaria
CÍM
Főcím:
Acta alimentaria
Leírás alapja:
Vol. 51. Issue 4 (Dec 2022) - https://akjournals.com/view/journals/066/51/4/066.51.issue-4.xml
Alcím:
an International Journal of Food Science
Besorolási cím:
Acta alimentaria
KÖZREMŰKÖDŐ
Rendezési sorszám:
1
Közreműködés jellege:
főszerkesztő
Besorolási neve:
Salgó
Utóneve:
András
Invertálandó név:
nem
Rendezési sorszám:
2
Közreműködés jellege:
szerkesztő
Besorolási neve:
Tóth-Markus
Utóneve:
Marianna
Invertálandó név:
nem
TESTÜLET
Rendezési sorszám:
1
Testület neve:
Magyar Tudományos Akadémia
Székhelye:
Budapest
Évadata:
Közreadó típusa:
testület
Közreműködés jellege :
alapító
Postacím:
H-1051 Budapest, Széchenyi István tér 9.
URL:
https://akjournals.com/view/journals/014/014-overview.xml
E-mail:
KIADÓ
Kiadó neve:
Akadémiai Kiadó
Székhelye:
H-1117 Budapest, Budafoki út 187-189. A/3 III. emelet
Postacím:
1516 Budapest, PO Box 245.
URL:
https://akjournals.com/view/journals/014/014-overview.xml
E-mail:
MEGJELENÉS
Évadatok:
1999-
Digitális változat évadatai:
1999, 2000, 2001, 2002, 2003, 2004, 2005, 2006, 2007, 2008, 2009, 2010, 2011, 2012, 2013, 2014, 2015, 2016, 2017, 2018, 2019, 2020, 2021, 2022, 2023, 2024, 2025
Számozás:
Vol. 28. Issue 2 (May 1999) -
Változat:
Online kiadvány
PERIODICITÁS
Periodicitás:
rendszertelenül
Periodicitás időadata:
Korábbi periodicitás:
DÁTUM
Esemény:
Az EPA-ban való regisztrálás dátuma
Dátum:
2023-01-12
ÁLLAPOT
A kiadvány állapota:
FOLYAMATOS
Tartalom:
teljes
DOKUMENTUMAZONOSÍTÓ
A kiadvány URL-je:
https://akjournals.com/view/journals/066/066-overview.xml?rskey=y0g5yr&result=3
A borító URL-je:
https://epa.oszk.hu/04600/04646
CoolURI:
EPA azonosító:
EPA-04646
Online ISSN:
1588-2535
NYOMTATOTT VÁLTOZAT
Cím:
Acta alimentaria
Egyéb címadat; közreműködő:
a quarterly of the Committee on Food Science of the Hungarian Academy of Sciences / ed. by K. Vas
Évek:
Vol.5, no.1 (1976)-
Periodicitás:
negyedévenként
ISSN:
0139-3006
Nyomtatott változat rekordjának URL-je:
https://nektar.oszk.hu/hu/manifestation/1000016
TÉMAKÖR
Főtémakör
: Humán területek, kultúra, irodalom
Témakör
: Életmód, gasztronómia
Altémakör
: Gasztronómia általában
TÁRGYSZÓ
Tárgyszó:
élelmiszer-mikrobiológia, táplálkozástudomány, élelmiszer-biokémia
TÍPUS
A kiadvány típusa:
hivatali kiadvány
A kiadvány típusa:
időszaki kiadvány
A kiadvány típusa:
tudományos
FORMÁTUM
Formátum:
PDF
NYELV
Nyelv:
angol
Tartalomjegyzék nyelve:
angol
HOZZÁFÉRÉS
Hozzáférés:
TÁVOLI
ELŐZMÉNY
Cím:
Acta alimentaria Academiae Scientiarum Hungaricae
Egyéb címadat; közreműködő:
a quarterly of the Committee on Food Science of the Hungarian Academy of Sciences / ed. K. Vas
Évek:
Vol.1, no.1 (1972)-vol.4, no.4 (1975)
Periodicitás:
rendszertelenül
ISSN:
0302-7368
Előzmény leírása:
https://nektar.oszk.hu/hu/manifestation/1041403
MUTATÓ, REPERTÓRIUM, TARTALOMJEGYZÉK, INDEX
Mutató:
Acta alimentaria [Matarka]
Mutató URL:
https://matarka.hu/szam_list.php?fsz=754
JOGKEZELÉS
Jogtulajdonos neve:
Akadémiai Kiadó
Jogkezelésre vonatkozó megjegyzés:
STÁTUSZ
A dokumentum státusza:
OK
FELDOLGOZÓ
Feldolgozó neve:
Nagy Erzsébet
Feldolgozói minőség:
katalogizálta
«
hátra
előre
»
nyitólap
rólunk
keresés
alapelvek
kapcsolat
copyright
e-mail
RSS