Ugrás
a főmenüre
Billentyű súgó
Súgó
Copyright
English
Elektronikus Periodika Archívum és Adatbázis
digitális folyóiratbánya
English
Utolsó frissítés: 2025-04-17 14:22:05
Keresés az epában
SÚGÓ
Nyitólap
Keresés
Rólunk
Kapcsolat
Alapelvek
Borító
Teljes megjelenítés
XML
Linkek
Súgó
A hús
CÍM
Főcím:
A hús
Leírás alapja:
Ú.f., [1. köt.] 1/2. sz. (2022)-
Alcím:
a Magyar Húsipar tudományos folyóirata
Párhuzamos cím:
Meat
Besorolási cím:
Hús
KÖZREMŰKÖDŐ
Rendezési sorszám:
1
Közreműködés jellege:
felelős kiadó
Besorolási neve:
Prof. Dr. Gyuricza
Utóneve:
Csaba
Invertálandó név:
nem
Rendezési sorszám:
2
Közreműködés jellege:
felelős szerkesztő
Besorolási neve:
G. Szabó
Utóneve:
Sára
Invertálandó név:
nem
Rendezési sorszám:
3
Közreműködés jellege:
olvasószerkesztő
Besorolási neve:
Katona
Utóneve:
József
Invertálandó név:
nem
TESTÜLET
Rendezési sorszám:
1
Testület neve:
MATE Élelmiszertudományi és Technológiai Intézet
Székhelye:
Budapest
Évadata:
Közreadó típusa:
testület
Közreműködés jellege :
elektronikus rögzítés, elektronikus szerkesztés, közreadó
Postacím:
1118 Budapest, Ménesi út 43-45.
URL:
https://journal.uni-mate.hu/index.php/hus/index
E-mail:
ahus@uni-mate.hu
KIADÓ
Kiadó neve:
Magyar Agrár- és Élettudományi Egyetem
Székhelye:
Gödöllő
Postacím:
2100 Gödöllő, Páter Károly u. 1.
URL:
https://journal.uni-mate.hu/index.php/hus/index
E-mail:
ahus@uni-mate.hu
MEGJELENÉS
Évadatok:
2022-
Digitális változat évadatai:
2022
Számozás:
Ú.f., [1. köt.] 1/2. sz. (2022)-
Változat:
Online kiadvány
PERIODICITÁS
Periodicitás:
évenként
Periodicitás időadata:
Korábbi periodicitás:
DÁTUM
Esemény:
Az EPA-ban való regisztrálás dátuma
Dátum:
2024-10-07
ÁLLAPOT
A kiadvány állapota:
FOLYAMATOS
Tartalom:
teljes
DOKUMENTUMAZONOSÍTÓ
A kiadvány URL-je:
https://journal.uni-mate.hu/index.php/hus/index
A borító URL-je:
https://epa.oszk.hu/05300/05305
CoolURI:
EPA azonosító:
EPA-05305
NYOMTATOTT VÁLTOZAT
Cím:
A hús
Egyéb címadat; közreműködő:
a "Húskutatásért" Alapítvány és a Húsipari Szakosztály folyóirata / fel.szerk. Incze Kálmán ; szerk. Prokopp László [et al.]
Évek:
1991, 1-21. évf. 1/2. sz. (2011)
Periodicitás:
évenként kétszer
ISSN:
1215-0665
Nyomtatott változat rekordjának URL-je:
https://nektar.oszk.hu/hu/manifestation/1006488
TÉMAKÖR
Főtémakör
: Társadalomtudományok
Témakör
: Közgazdaságtan, gazdaság
Altémakör
: Kereskedelem
Főtémakör
: Természettudományok és matematika
Témakör
: Biológia, etológia
Altémakör
: Állattan
TÁRGYSZÓ
Tárgyszó:
gazdaság, hús, húsfeldolgozás, húsipar, kereskedelem, piac, technológia
TÍPUS
A kiadvány típusa:
hivatali kiadvány
A kiadvány típusa:
időszaki kiadvány
A kiadvány típusa:
ismeretterjesztő
FORMÁTUM
Formátum:
PDF
NYELV
Nyelv:
angol magyar
Tartalomjegyzék nyelve:
magyar angol
HOZZÁFÉRÉS
Hozzáférés:
TÁVOLI
ELŐZMÉNY
Cím:
Húsipar (Budapest) (1954)
Egyéb címadat; közreműködő:
a MITE Húsipari Szakosztályának és az Élelmiszeripari Minisztérium Húsipari Igazgatóságának értesítője / fel.szerk. Lőrincz Ferenc
Évek:
3.évf. 1/4.sz. (1954. jan./ápr.)-39.évf. 4.sz. (1990. okt./dec.)
Periodicitás:
negyedévenként
ISSN:
0018-800X
Előzmény leírása:
https://nektar.oszk.hu/hu/manifestation/1002108
JOGKEZELÉS
Jogtulajdonos neve:
Magyar Agrár- és Élettudományi Egyetem
Jogkezelésre vonatkozó megjegyzés:
STÁTUSZ
A dokumentum státusza:
OK
FELDOLGOZÓ
Feldolgozó neve:
Nagy Erzsébet
Feldolgozói minőség:
katalogizálta
«
hátra
előre
»
nyitólap
rólunk
keresés
alapelvek
kapcsolat
copyright
e-mail
RSS