Ugrás
a főmenüre
Billentyű súgó
Súgó
Copyright
English
Elektronikus Periodika Archívum és Adatbázis
digitális folyóiratbánya
English
Utolsó frissítés: 2025-04-17 14:22:05
SÚGÓ
Nyitólap
Keresés
Rólunk
Kapcsolat
Alapelvek
Borító
Teljes megjelenítés
XML
Állomány
Linkek
Súgó
Journal of nutrition, food research and technology
CÍM
Főcím:
Journal of nutrition, food research and technology
Leírás alapja:
Vol. 1. Issue 3. (2018.)
Besorolási cím:
Journal of nutrition, food research and technology
KÖZREMŰKÖDŐ
Rendezési sorszám:
1
Közreműködés jellege:
főszerkesztő
Besorolási neve:
Biesebeke
Utóneve:
Dr. Rob
Invertálandó név:
igen
Rendezési sorszám:
2
Közreműködés jellege:
szerkesztő
Besorolási neve:
Meda
Utóneve:
Venkatesh
Invertálandó név:
igen
Rendezési sorszám:
3
Közreműködés jellege:
szerkesztő
Besorolási neve:
Coronel
Utóneve:
Dr. Pablo
Invertálandó név:
igen
Rendezési sorszám:
4
Közreműködés jellege:
szerkesztő
Besorolási neve:
Sabban
Utóneve:
Dr. Farouk El-MF
Invertálandó név:
igen
Rendezési sorszám:
5
Közreműködés jellege:
szerkesztő
Besorolási neve:
Tawalbeh
Utóneve:
Dr. Yousef Huszein Ali
Invertálandó név:
igen
Rendezési sorszám:
6
Közreműködés jellege:
szerkesztő
Besorolási neve:
iszlám
Utóneve:
Dr. Shahidul
Invertálandó név:
igen
Rendezési sorszám:
7
Közreműködés jellege:
szerkesztő
Besorolási neve:
Proestos
Utóneve:
Charalampos
Invertálandó név:
igen
Rendezési sorszám:
8
Közreműködés jellege:
szerkesztő
Besorolási neve:
Avsar
Utóneve:
Yahya Kemal
Invertálandó név:
igen
Rendezési sorszám:
9
Közreműködés jellege:
szerkesztő
Besorolási neve:
EFFAT
Utóneve:
Dr. Baher
Invertálandó név:
igen
Rendezési sorszám:
10
Közreműködés jellege:
szerkesztő
Besorolási neve:
Saghir
Utóneve:
Dr. Sabri
Invertálandó név:
igen
TESTÜLET
Rendezési sorszám:
1
Testület neve:
Ology Journals Kft.
Székhelye:
Budapest
Évadata:
Közreadó típusa:
testület
Közreműködés jellege :
elektronikus rögzítés, elektronikus szerkesztés
Postacím:
1143 Budapest, Szobránc utca 16. 1. em. 4.
URL:
http://ologyjournals.com/
E-mail:
nutrition@ologypress.org
KIADÓ
Kiadó neve:
Ology Journals Kft.
Székhelye:
Budapest
Postacím:
1143 Budapest, Szobránc utca 16. 1. em. 4.
URL:
http://ologyjournals.com/
E-mail:
contact@ologypress.eu
MEGJELENÉS
Évadatok:
2017-
Digitális változat évadatai:
2017, 2018, 2019, 2021
Számozás:
Vol. 0. Issue 0. (2017) -
Változat:
EPA változat
PERIODICITÁS
Periodicitás:
kéthavonként
Periodicitás időadata:
Korábbi periodicitás:
DÁTUM
Esemény:
Az EPA-ban való regisztrálás dátuma
Dátum:
2018-10-18
ÁLLAPOT
A kiadvány állapota:
FOLYAMATOS
Tartalom:
teljes
DOKUMENTUMAZONOSÍTÓ
A kiadvány URL-je:
https://epa.oszk.hu/03500/03514
A borító URL-je:
https://epa.oszk.hu/03500/03514
CoolURI:
EPA azonosító:
EPA-03514
A kiadvány URN-je:
http://nbn.urn.hu/N2L?urn:nbn:hu-151780
Online ISSN:
2630-8096
TÉMAKÖR
Főtémakör
: Természettudományok és matematika
Témakör
: Orvostudomány, állatorvostan
Altémakör
: Egészségügy általában, Életmód, egészség, betegség
TÁRGYSZÓ
Tárgyszó:
egészségügy, táplálkozástudomány, élelmiszer, élelmiszertudomány
TÍPUS
A kiadvány típusa:
időszaki kiadvány
A kiadvány típusa:
szakmai
A kiadvány típusa:
tudományos
FORMÁTUM
Formátum:
PDF
NYELV
Nyelv:
angol
Tartalomjegyzék nyelve:
angol
HOZZÁFÉRÉS
Hozzáférés:
ARCHIVÁLT
KAPCSOLAT
Kapcsolódó kiadvány:
Az élelmiszerek változása és a tartósítási eljárások / létrehozó Barna Tamás
Kapcsolódó kiadvány URL:
https://dka.oszk.hu/html/kepoldal/index.phtml?id=61093
Kapcsolódó kiadvány:
Élelmezés
Kapcsolódó kiadvány URL:
https://epa.oszk.hu/00100/00185
Kapcsolódó kiadvány:
Élelmiszer, táplálkozás és marketing
Kapcsolódó kiadvány URL:
https://epa.oszk.hu/03300/03374
Kapcsolódó kiadvány:
Élelmiszer-adalékanyagok
Kapcsolódó kiadvány URL:
https://mek.oszk.hu/01200/01215/
Kapcsolódó kiadvány:
Élelmiszervizsgálati Közlemények
Kapcsolódó kiadvány URL:
https://epa.oszk.hu/03100/03135
Kapcsolódó kiadvány:
Táplálkozástudományi morzsák hírlevél
Kapcsolódó kiadvány URL:
https://epa.oszk.hu/03400/03443
Kapcsolódó kiadvány:
Tudatos Vásárló
Kapcsolódó kiadvány URL:
https://epa.oszk.hu/01800/01884
JOGKEZELÉS
Jogtulajdonos neve:
Ology Journals Kft.
Jogkezelésre vonatkozó megjegyzés:
STÁTUSZ
A dokumentum státusza:
OK
A dokumentum státusza:
MATAR
FELDOLGOZÓ
Feldolgozó neve:
Nagy Erzsébet
Feldolgozói minőség:
archiválta, katalogizálta
Feldolgozó neve:
Uri-Kovács József
Feldolgozói minőség:
válogatta
«
hátra
előre
»
nyitólap
rólunk
keresés
alapelvek
kapcsolat
copyright
e-mail
RSS