Ugrás
a főmenüre
Billentyű súgó
Súgó
Copyright
English
Elektronikus Periodika Archívum és Adatbázis
digitális folyóiratbánya
English
Utolsó frissítés: 2025-04-17 14:22:05
Keresés az epában
SÚGÓ
Nyitólap
Keresés
Rólunk
Kapcsolat
Alapelvek
Borító
Teljes megjelenítés
XML
Linkek
Súgó
Élelmiszer, táplálkozás és marketing
CÍM
Főcím:
Élelmiszer, táplálkozás és marketing
Leírás alapja:
13. évf. 1. sz. (2017.) http://journal.ke.hu/etm/index.php/etm
Párhuzamos cím:
The Hungarian Journal of Food, Nutrition and Marketing
Besorolási cím:
Élelmiszer, táplálkozás és marketing
KÖZREMŰKÖDŐ
Rendezési sorszám:
1
Közreműködés jellege:
főszerkesztő
Besorolási neve:
Szente
Utóneve:
Viktória
Invertálandó név:
nem
Rendezési sorszám:
2
Közreműködés jellege:
szerkesztő
Besorolási neve:
Böröndi Fülöp
Utóneve:
Nikolett
Invertálandó név:
nem
TESTÜLET
Rendezési sorszám:
1
Testület neve:
Kaposvári Egyetem
Székhelye:
Kaposvár
Évadata:
Közreadó típusa:
testület
Közreműködés jellege :
elektronikus rögzítés, elektronikus szerkesztés, közreadó
Postacím:
7400 Kaposvár, Guba S. u. 40.
URL:
http://journal.ke.hu/etm/index.php/etm
E-mail:
fulop.nikoletta@ke.hu
KIADÓ
Kiadó neve:
Kaposvári Egyetem
Székhelye:
Kaposvár
Postacím:
7400 Kaposvár, Guba S. u. 40.
URL:
http://journal.ke.hu/etm/index.php/etm
E-mail:
fulop.nikoletta@ke.hu
MEGJELENÉS
Évadatok:
2004-
Digitális változat évadatai:
2004, 2005, 2006, 2007, 2008, 2009, 2010, 2011, 2013, 2014, 2015, 2016, 2017, 2018, 2019
Számozás:
1. évf. 1-2. sz. (2004.) -
Változat:
EPA-változat
PERIODICITÁS
Periodicitás:
rendszertelenül
Periodicitás időadata:
Korábbi periodicitás:
DÁTUM
Esemény:
Az EPA-ban való regisztrálás dátuma
Dátum:
2018-04-26
ÁLLAPOT
A kiadvány állapota:
LEZÁRT
Tartalom:
teljes
DOKUMENTUMAZONOSÍTÓ
A kiadvány URL-je:
http://journal.ke.hu/etm/index.php/etm
A borító URL-je:
https://epa.oszk.hu/03300/03374
CoolURI:
EPA azonosító:
EPA-03374
Online ISSN:
2560-2551
NYOMTATOTT VÁLTOZAT
Cím:
Élelmiszer, táplálkozás és marketing
Egyéb címadat; közreműködő:
Kaposvári Egyetem ; főszerk. Szakály Zoltán ; szek. Berke Szilárd [et al.]
Évek:
1.évf. 1/2.sz. (2004)-
Periodicitás:
évenként kétszer
ISSN:
1786-3422
Nyomtatott változat rekordjának URL-je:
http://nektar.oszk.hu/hu/manifestation/2541136
TÉMAKÖR
Főtémakör
: Humán területek, kultúra, irodalom
Témakör
: Életmód, gasztronómia
Altémakör
: Gasztronómia általában, Életmód általában
Főtémakör
: Társadalomtudományok
Témakör
: Közgazdaságtan, gazdaság
Altémakör
: Marketing, public relations
TÁRGYSZÓ
Tárgyszó:
élelmiszer, táplálkozás, marketing, igénykutatás, gasztronómia, termék, tápanyag
TÍPUS
A kiadvány típusa:
időszaki kiadvány
A kiadvány típusa:
ismeretterjesztő
A kiadvány típusa:
tudományos
FORMÁTUM
Formátum:
PDF
NYELV
Nyelv:
magyar angol
Tartalomjegyzék nyelve:
angol magyar
HOZZÁFÉRÉS
Hozzáférés:
TÁVOLI
KAPCSOLAT
Kapcsolódó kiadvány:
Élelmezés
Kapcsolódó kiadvány URL:
http://elelmezes.hu/
Kapcsolódó kiadvány:
Élelmiszer Online
Kapcsolódó kiadvány URL:
https://epa.oszk.hu/01700/01767
Kapcsolódó kiadvány:
Housing market report
Kapcsolódó kiadvány URL:
https://epa.oszk.hu/03000/03074
JOGKEZELÉS
Jogtulajdonos neve:
Kaposvári Egyetem
Jogkezelésre vonatkozó megjegyzés:
This journal provides immediate open access to its content on the principle that making research freely available to the public supports a greater global exchange of knowledge.
STÁTUSZ
A dokumentum státusza:
OK
FELDOLGOZÓ
Feldolgozó neve:
Nagy Erzsébet
Feldolgozói minőség:
katalogizálta
Feldolgozó neve:
Uri-Kovács József
Feldolgozói minőség:
válogatta
«
hátra
előre
»
nyitólap
rólunk
keresés
alapelvek
kapcsolat
copyright
e-mail
RSS