Ugrás
a főmenüre
Billentyű súgó
Súgó
Copyright
English
Elektronikus Periodika Archívum és Adatbázis
digitális folyóiratbánya
English
Utolsó frissítés: 2025-04-17 14:22:05
Keresés az epában
SÚGÓ
Nyitólap
Keresés
Rólunk
Kapcsolat
Alapelvek
Borító
Teljes megjelenítés
XML
Linkek
Súgó
Hagyományos és mai magyar konyha
CÍM
Főcím:
Hagyományos és mai magyar konyha
Leírás alapja:
2005. március
http://www.konyhamagazin.hu/index.php?honap=0502&rovat=kolvasok
Besorolási cím:
Hagyományos és mai magyar konyha
Egyéb cím:
Hagyományos és Mai Magyar Konyha, Konyha Magazin
Címfordítás (epa):
Traditional and modern Hungarian cuisine magazine
KÖZREMŰKÖDŐ
Rendezési sorszám:
1
Közreműködés jellege:
vezető szerkesztő
Besorolási neve:
Fizil
Utóneve:
Éva
Invertálandó név:
nem
TESTÜLET
Rendezési sorszám:
1
Testület neve:
Gasztromédia Kft
Székhelye:
Budapest
Évadata:
Közreadó típusa:
testület
Közreműködés jellege :
Postacím:
1088 Budapest, Szentkirályi u. 1/B
URL:
E-mail:
szerkesztoseg@konyhamagazin.hu
KIADÓ
Kiadó neve:
Gasztromédia Kft.
Székhelye:
Budapest
Postacím:
1088 Budapest, Szentkirályi u. 1/B
URL:
E-mail:
szerkesztoseg@konyhamagazin.hu
MEGJELENÉS
Évadatok:
2002-
Digitális változat évadatai:
2002, 2003, 2004, 2005
Számozás:
[2002].-8. évf. 9. sz. (2005. szept.)
Változat:
Online változat
PERIODICITÁS
Periodicitás:
havonként
Periodicitás időadata:
Korábbi periodicitás:
DÁTUM
Esemény:
Az EPA-ban való regisztrálás dátuma
Dátum:
2005-03-25
Esemény:
Revízió
Dátum:
2007-04-03
ÁLLAPOT
A kiadvány állapota:
MEGSZŰNT
Tartalom:
szelektált
DOKUMENTUMAZONOSÍTÓ
A kiadvány URL-je:
http://www.konyhamagazin.hu
A borító URL-je:
https://epa.oszk.hu/00400/00451
CoolURI:
EPA azonosító:
EPA-00451
Megjegyzés az ISSN-ről:
Nyomtatott változat ISSN 1419-1490.
NYOMTATOTT VÁLTOZAT
Cím:
Hagyományos és mai magyar konyha
Egyéb címadat; közreműködő:
Hagyományos és mai magyar konyha / főszerk. Pákozdi Judit
Budapest : Gasztromédia Kft.
Évek:
1998-
Periodicitás:
havonként
ISSN:
1419-1490
Nyomtatott változat rekordjának URL-je:
http://nektar.oszk.hu/hu/manifestation/1024219
TÉMAKÖR
Főtémakör
: Humán területek, kultúra, irodalom
Témakör
: Életmód, gasztronómia
Altémakör
: Gasztronómia általában, Szakácskönyvek, receptek
TÁRGYSZÓ
Tárgyszó:
gasztronómia, táplálkozás, főzés, sütés, életmód, reformkonyha, recept
TÍPUS
A kiadvány típusa:
időszaki kiadvány
A kiadvány típusa:
magazin
FORMÁTUM
Formátum:
HTML
NYELV
Nyelv:
magyar
Tartalomjegyzék nyelve:
magyar
HOZZÁFÉRÉS
Hozzáférés:
TÁVOLI
KAPCSOLAT
Kapcsolódó kiadvány:
Fakanál
Kapcsolódó kiadvány URL:
http://www.fakanal.hu
Kapcsolódó kiadvány:
Konyhamester
Kapcsolódó kiadvány URL:
http://www.konyhamester.hu
Kapcsolódó kiadvány:
Konyhaművészet
Kapcsolódó kiadvány URL:
http://www.konyhamuveszet.hu
Kapcsolódó kiadvány:
Új Diéta
Kapcsolódó kiadvány URL:
http://www.uj-dieta.hu
STÁTUSZ
A dokumentum státusza:
OK
FELDOLGOZÓ
Feldolgozó neve:
Gáspár Marcsi
Feldolgozói minőség:
javította
Feldolgozó neve:
Renkecz Anita
Feldolgozói minőség:
katalogizálta
«
hátra
előre
»
nyitólap
rólunk
keresés
alapelvek
kapcsolat
copyright
e-mail
RSS